Τρόποι Αποστολής

Αποστολή / Παραλαβή

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η Αποστολή / Παραλαβή των προϊόντων μας γίνεται με τους παρακάτω  τρόπους και μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με όποιον από αυτούς εσείς επιθυμείτε.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε δωρεάν την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημά μας στην οδό Βάρδα Καλλέργη 16 στο Ρέθυμνο, μετά από συνεννόηση, είτε μέσω email: [email protected] είτε τηλεφώνου: 2831 0 22400.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος

Αποστολή Προϊόντων μέσω της courier ACS. 
Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS, που είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. 

  • Για παραγγελίες κάτω από  50,00€  τα έξοδα μεταφοράς είναι 3,5€. 
  • Για παραγγελίες  50,00€ και πάνω ΔΕΝ θα επιβαρυνθείτε με έξοδα Αποστολής. Τα μεταφορικά για εσάς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Αν είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, όπως αυτή ορίζεται από τον επίσημο κατάλογο της ACS, η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο κατάστημα.
  • Για αντικαταβολή, επιβαρύνεστε επιπλέον 2€. 

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας αποστείλουμε άμεσα τα προϊόντα μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου της ACS. Η παραλαβή γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών  εντός μεγάλων πόλεων.  Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση ίσως χρειαστεί περισσότερες ημέρες. 

  • Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε με τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.
  • Σημαντική Επισήμανση: Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να αλλάξουν, όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Παρακολούθηση Αποστολής

Για να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας θα πρέπει: 

  • να επιλέξετε τον σύνδεσμο που υπάρχει στο e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας και θα μεταφερθείτε στη σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS) 
  • να εισάγετε τον αριθμό φορτωτικής (Voucher Number) και θα παρακολουθήσετε την πορεία του πακέτου σας

Απουσία του Πελάτη την ημέρα της παράδοσης: Ανάλογα με την περίπτωση, η μεταφορική εταιρία μπορεί να σας αφήσει ένα δελτίο διέλευσης στο γραμματοκιβώτιό σας ζητώντας σας να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Οι αποστολές στην Κύπρο και σε Ευρωπαϊκές χώρες 

Οι παραγγελίες για την Κύπρο και για Ευρωπαϊκές χώρες  αποστέλλονται με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ), με συστημένο δέμα και αριθμό εντοπισμού της αποστολής

Το Κόστος των διεθνών αποστολών είναι 11 Ευρώ.

Δασμοί και Φόροι για Αποστολές εκτός Ελλάδας
Ενδέχεται να χρεωθείτε με δασμούς και φόρους για κάτι που αγοράσατε. Επειδή τα προϊόντα που αγοράσατε δεν προέρχονται από την χώρα που βρίσκεστε, υπόκεινται σε τελωνειακό δασμό, ο οποίος είναι ένας δασμός ή φόρος που επιβάλλεται σε αγαθά όταν μεταφέρονται μεταξύ διεθνών συνόρων. Το «Evi’s Jewels» δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν χρεώσεις δασμών και φόρων. Στην περίπτωση που τα αγαθά κρατηθούν στο τελωνείο, θα χρειαστεί πληρωμή των τελών αυτών για να απελευθερωθεί η παραγγελία σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο